Na kontaktoni

Adresa

Qendra Europiane Rr Vaso Pasha, P. 20/57 1019 Tirane

Mos hezito

Logohu tani dhe fillo me kurset

Pyetje të përgjithshme

Si të bëj log-in?

Ju mund të regjistroheni lehtësisht duke klikuar në opsionin log-in që shfaqet ne anën e djathtë të ekranit.

Si të aplikoj për certifikatë?

Ndiqni hapat duke klikuar te kreu ju shfaqen rubrikat si me poshtë:

1-Regjistrohu

2-Ndiq 3 modulet e trajnimit

3- Përfundoji me Sukses

4-Mundësi për certifikim

Nuk gjej kursin?

Duke klikuar te kreu ju shfaqet një kuadrat ku thuhet, “kliko për kursin” aty ju mund të gjeneroni adresën tuaj të imeilit dhe një password.

Për çfarë na shërben kursi?

Nëpërmjet këtij kursi ne duam të motivojmë të rinjtë që aspirojnë për një të ardhme të sigurt në tregun e punës. Të rinjtë janë ndër grupet më të paavantazhuara në tregun e punës, jo vetëm në Shqipëri po kudo tjetër në botë. Falë këtij kursi, ju keni mundësi punësimi, për një të ardhme më të mirë profesionale.

Janë të dhënat e mia të sigurta?

Të dhënat tuaj ruhen komfort të gjithë rregullove të standartve evropiane, ne garantojmë siguri të plotë që të dhënat tuaja mos përdoren për qëllime komerciale.

Sa kohë zgjat kursi?

Kohëzgjatja e kursit është 1 orë -1 orë e 30 minuta.